Looking for the old forum?

For topics posted before June 2015, please click here to visit the old support forum. Post your questions in this forum if you have any questions.

Support Forums
Search this forum:
Search
You are not authorized to create a new topic
Page 1 of 3123 > >>
Topics
 Replies
 Views
 Last Post
1 Replies and 424 Views Purchased UMG and No Serial  424  1 Started by  DJRE Hi, I purchased the UMG through the DNN store and I did not receive a serial to activate the module. I have tried to contact the developers through the store to no avail, its now been close to a week since I payed for the module. Can someone please respond!
1 424
by  Pengtsen RJump to last post
07 May 2017 11:11 AM
1 Replies and 316 Views UMG cannot load.  316  1 Started by  Sherlyn Yew UMG is not working on my website currently after our servers and computers was cut off from the internet totally. Since the Gallery is calling scripts from the internet. Is there any patch to fix this The scripts that are not able to load are http://code.jquery.com/jquery-migrate-1.0.0.js http://s7.addthis.com/js/250/addthis_widget.js http://maps.googleapis.com/maps/api/js
1 316
by  Pengtsen RJump to last post
07 May 2017 11:10 AM
3 Replies and 914 Views appearance  914  3 Started by  Francis Lapierre Hi, Is it possible to modify any template... like adding the title under the video on the template TonicGallery. or removing the updated date under the picture on the template TileGrid let me know... Regards
3 914
by  Pengtsen RJump to last post
07 May 2017 11:08 AM
2 Replies and 544 Views MP4 requires full download to play.  544  2 Started by  MattM1121 Greetings, I have an MP4 file that will buffer properly if I embed it in an HTML module. However, when it's added to a UMG module it has to download completely before it'll play. This actually happens with all the MP4 files I have regardless of the size. Is there a reason why it'll work in an HTML module but not in UMG Is there a way to fix this Thanks, -Matt
2 544
by  Pengtsen RJump to last post
11 Jan 2017 09:22 AM
3 Replies and 716 Views UMG Authorization code lost  716  3 Started by  CTHOG Webmaster I can find the receipt from our purchase, but I cannot find the Activation Code. How can this be recovered Jay
3 716
by  Pengtsen RJump to last post
03 Dec 2016 10:31 PM
1 Replies and 372 Views TileGrid not working anymore  372  1 Started by  John I am using 9.8.8 revision 28276 on DNN 06.02.04 I was using TileGrid but it no longer works, just keeps spinning that 'loading' icon The HTML slideshow and UMG ClassicNG work but neither of them are responsive or mobile friendly. Any idea where I should start trouble shooting this Is this a js/jquery problem I can't upgrade DNN as the events module (obsolete Invenmanager) will quit working.
1 372
by  Pengtsen RJump to last post
17 Nov 2016 12:43 AM
3 Replies and 635 Views RAW files and Watermarks  635  3 Started by  John I inadvertently loaded this to the wrong section of your support forum (it's not especially clear, I have to say!) - here it is again: Hi, I have a client who is using UMG 9.8.9 revision 14226 and has a usability problem. They have created a 'secure' pictures gallery with watermarked images where the watermark contains the message 'This image is protected copyright, please email xxxxxxxxxxxxx.com for permission' , but the problem is that the person selecting the image has very little infor...
3 635
by  Pengtsen RJump to last post
22 Oct 2016 07:41 PM
1 Replies and 395 Views Support  395  1 Started by  Mark E I have sent emails and posted here and still have no answer on the shopping cart issue. Is this product still supported
1 395
by  Pengtsen RJump to last post
06 Oct 2016 10:06 PM
1 Replies and 412 Views Shopping cart not working  412  1 Started by  Mark E I am using UMG V9.90 with shopping cart 9.0 and the total does not show up nor does the user ever get anything in purchased tab to download. I had a user spend $20 to test and never got the image. I sent you an email on this as well. Mark
1 412
by  Pengtsen RJump to last post
06 Oct 2016 10:06 PM
3 Replies and 606 Views AlbumCollection for show albums in pages  606  3 Started by  ghbn1362 I need to show my albums in other pages very good to add AlbumCollection module to show one album in page SliderCollection is very very good and betters add AlbumCollection module
3 606
by  Pengtsen RJump to last post
06 Oct 2016 10:02 PM
5 Replies and 902 Views Embed ALBUM or MEDIA  902  5 Started by  s.v Hi there, I would like to embed a specific ALBUM or MEDIA in a DNN HTML module. How can I do that Thx Sébastien
5 902
by  Pengtsen RJump to last post
06 Oct 2016 09:59 PM
1 Replies and 392 Views For load css and js use DotNetNuke.Web.Client.ClientResourceManagement  392  1 Started by  ghbn1362 For load css and js please use DotNetNuke.Web.Client.ClientResourceManagement to Comperess css and js and better performance DotNetNuke.Web.Client.ClientResourceManagement.ClientResourceManager.RegisterStyleSheet(this.Page, ResolveUrl(ControlPath 'js/dropzone/dropzone.css')); DotNetNuke.Web.Client.ClientResourceManagement.ClientResourceManager.RegisterScript(this.Page, ResolveUrl(ControlPath 'js/dropzone/dropzone.js'));
1 392
by  Pengtsen RJump to last post
12 Sep 2016 09:54 PM
1 Replies and 368 Views Support File providers  368  1 Started by  ghbn1362 Module don't support folder providers for DotNetNuke and can't save file in other file servers (Windows Azure, Dropbox, Box (formerly Box.net), and FTP locations) For support providers only need to change in UploadHandler.ashx DoUpload this is code for support providers public static int DoUpload(PortalInfo objPortalInfo, AlbumInfo objAlbumInfo, Hashtable objSettings, UserInfo objUserInfo, HttpPostedFile uploadFile, ref string strMessage) { try { ...
1 368
by  Pengtsen RJump to last post
12 Sep 2016 09:50 PM
1 Replies and 500 Views CSS Propagation  500  1 Started by  battlechop I am working to customize some aspects of the TileGrid theme to fit with the overall look and feel of an existing website. I have located the appropriate style.css file to update but the changes do not seem to be propagating to the site. A closer inspection with Chrome's Developer Tools show that it is still using the old CSS info. I have verified that the updated CSS file is on the server and in the correct directory. I suspected that it may be caching issue. Most notably because one co...
1 500
by  Pengtsen RJump to last post
13 Aug 2016 10:16 PM
1 Replies and 490 Views Import sub diretories into UMG albums.  490  1 Started by  MattM1121 Greetings, I've been trying to import a thousand files that are spread out over multiple sub directories. I've copied the files and dir structure to the root portal and found the import method in the user guide. It works as expected, however it only adds the files that are in the root directory. Is there any way to dynamically add albums based on a sub dir structure Thanks, -Matt
1 490
by  Pengtsen RJump to last post
13 Aug 2016 10:15 PM
1 Replies and 476 Views UMG Does not regonize existing module configurations  476  1 Started by  Devereaux Milburn Biz Modules Support Team, Our mutual customer has recently upgraded from DNN 5.4 Pro to Evoq 8.3. I acquired new licenses recently to take the UMG module from version 5.4.0 to 9.7.6. The upgraded module installed successfully without issue, but every single instance of the deployed module acts like it's a fresh instance. -It appears it's lost it's ability to see the configuration file and all settings are wiped as it shows the wizard for picking a new gallery. -Image thumbnails show ...
1 476
by  Pengtsen RJump to last post
31 Jul 2016 02:13 PM
1 Replies and 475 Views UMG Activation Issue  475  1 Started by  dstarr We purchased Ultra Media Gallery version 9.9.0 revision 18010 and it was installed and activated on a testing server. We are not trying to activate it on the production server and we are getting a message saying that it cannot be activated because it is active on another installation. That's not REALLY true as this is the same site just on a testing versus production server. Please help! Thanks
1 475
by  Pengtsen RJump to last post
13 Jul 2016 11:06 AM
1 Replies and 816 Views tile grid  816  1 Started by  francsimari When using 'tile grid' images don't 'link to' anywhere. Is this a limitation on the of the Presentation Thanks
1 816
13 May 2016 07:37 AM
2 Replies and 660 Views SliderMax - Text Not Responsive  660  2 Started by  emaya Hi, I am having issues with Slidemax. The text is not responsive on mobile even though I have responsive radio button checked. Here is the site...can you please help http://simplicitybridal.com I have ultra media gallery 9.8.9 And slidermax 4.0.0 I have the unlimited version. Thanks, Emily
2 660
10 May 2016 02:04 PM
1 Replies and 663 Views Tilegrid - highlighting a photo  663  1 Started by  Anne Kilian Hi Where can I highlight a photo so that it displays in 2x2 grid I am using UMG 9.8.7
1 663
09 May 2016 08:00 AM
You are not authorized to create a new topic
Page 1 of 3123 > >>


Copyright © 2005-2013 BizModules Contact us